Gategorii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.RD-Xenon.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Site-ul www.RD-Xenon.ro furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea S&S WEBEXPRESS S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.RD-Xenon.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor conditii de utilizare.

Site-ul www.RD-Xenon.ro este gazduit de serverele societatii Claus WEB S.RL. Societatea S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc.

Site-ul www.RD-Xenon.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.RD-Xenon.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

S&S WEBEXPRESS S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.), sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.RD-Xenon.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii S&S WEBEXPRESS S.R.L., comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Www.RD-Xenon.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.RD-Xenon.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S&S WEBEXPRESS S.R.L. si/sau a asociatilor sai, si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii S&S WEBEXPRESS S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a S&S WEBEXPRESS S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

In cazul in care considerati ca S&S WEBEXPRESS S.R.L. a incalcat vreun drept de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@www.RD-Xenon.ro cu observatiile de rigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea S&S WEBEXPRESS S.R.L., sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

MARCI

Societatea S&S WEBEXPRESS S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S&S WEBEXPRESS S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

Denumirea "RD XENON" (S&S WEBEXPRESS S.R.L.), sub orice forma ar aparea in site, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, sunt marci inregistrate ale S&S WEBEXPRESS S.R.L. Ele pot fi utilizate numai cu acordul scris S&S WEBEXPRESS S.R.L., si numai in legatura cu produse sau servicii ale S&S WEBEXPRESS S.R.L. Utilizarea altor marci inregistrate afisate in site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

ACCESUL LA SITE

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.

DATELE PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice S&S WEBEXPRESS S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, scopul colectarii datelor este marketingul direct (servicii de comunicatii electronice, reclama, marketing si publicitate, statistica). Refuzul dvs. determina modificarea sau incetarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti contacta pe adresa contact@RD-Xenon.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

S&S WEBEXPRESS S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii S&S WEBEXPRESS S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii S&S WEBEXPRESS S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S&S WEBEXPRESS S.R.L.. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.RD-Xenon.ro.

SECURITATEA INFORMATIILOR

S&S WEBEXPRESS S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.RD-Xenon.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

S&S WEBEXPRESS S.R.L. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

S&S WEBEXPRESS S.R.L. si toate informatiile continute sunt proprietate a companiei S&S WEBEXPRESS S.R.L.. Sigla RD XENON (S&S WEBEXPRESS S.R.L.) este marca inregistrata.

De asemenea, S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie. Societatea S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S&S WEBEXPRESS S.R.L. in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Site-ul www.RD-Xenon.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat cat sunt disponibile.

Informatiile prezentate pe site-ul Www.RD-Xenon.ro, au caracter informativ si pot fi modificate fara o notificare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea S&S WEBEXPRESS S.R.L. si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre S&S WEBEXPRESS S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia S&S WEBEXPRESS S.R.L. de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de imaginea prezentata pe site.

S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de S&S WEBEXPRESS S.R.L., dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii S&S WEBEXPRESS S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de S&S WEBEXPRESS S.R.L. de la respectivul client. Dupa expedierea produselor, societatii S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor.

De asemenea, S&S WEBEXPRESS S.R.L. va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul, ca in termen de 14 zile, sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. S&S WEBEXPRESS S.R.L. are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.

S&S WEBEXPRESS S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, intreaga responsabilitate a acestor defectiuni, precum si repararea lor, cazand in sarcina importatorului/producatorului/furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.

S&S WEBEXPRESS S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea S&S WEBEXPRESS S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

POLITICA DE PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.

Societatea S&S WEBEXPRESS S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre S&S WEBEXPRESS S.R.L..

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda, www.RD-Xenon.ro poate solicita achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.RD-Xenon.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

POLITICA DE RETUR

Politica de retur a produselor achizitionate prin www.RD-Xenon.ro

Cum se face returul:

1. Personal

2. Prin serviciul de curierat/posta agreat. Ne contactezi iar dupa aprobare, vei fi notificat prin e-mail asupra cererii in maxim 2 zile lucratoare de la trimiterea cererii de retur.

In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata. Costul de transport pentru retur este de 12-15 RON. 

Cum se returnareaza banii:

In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, S&S WEBEXPRESS S.R.L. se angajeaza sa returneze beneficiarului, in cont, suma achitata pentru produsul returnat, in maximum 14 zile lucratoare de la receptionarea produsului de catre vanzator.

Conditii pentru retur:

- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva etc.
- In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
- In cazul retururilor repetate (peste 2 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.

Returnarea produselor se poate face in urmatoarele cazuri:

Ati primit alt(e) produs(e): In cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul sa fie returnat si inlocuit cu cel comandat   

Coletul prezinta deteriorari vizibile: In cazul in care coletul primit prin curier prezinta deteriorari vizibile, aveti dreptul sa refuzati receptia; in acest caz va rugam sa ne anuntati imediat pentru a putea proceda la trimitirea unui alt produs (acelasi model cu cel comandat), caz in care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesarii unei comenzi. (informatii contact).   

Denuntarea unilaterala a contractului
    Conform Ordonantei nr. 34/04.06.2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta (inclusiv modificari ulterioare):

    "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.RD-Xenon.ro. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat si prezinta urmatoarele defecte:

- zgariat, murdar, taiat, crapat sau cu urme de lovituri

- ecran spart si maxim 3 pixeli arsi

- urme de lichid

- lipsa componente

- adnotari

- Nu are toate componentele in pachetul trimis

Ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit. alin. 2.

In conformitate cu prevederile O.G. 130/2000, art. 10 consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:

1. contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
2. contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
3. consumabile (becuri, leduri, baterii, lampi, etc) sau produse care contin consumabile - ex.: kit-uri xenon (kit-uri de LED-uri, etc) care au fost utilizate; 
4. inregistrarile audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator; (licente software, carti audio, carti, muzica, film pe CD/DVD);
5. Ziare, reviste, jurnale - magazin;
6. produsele a caror sigilii au fost desfacute - produsul trebuie returnat sigilat;
7. Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte;
8. in cazul aparatelor de ingrijire personala (epilatoare, aparate de ras etc), acestea nu pot fi returnate dupa desigilare sau folosirea o singura data;

Nu se pot returna in nici o situatie:

1. Produsele a caror sigilii au fost desfacute - produsul trebuie returnat sigilat;
2. Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte;

Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 10 de zile de la data depuneri actelor necesare si trebuie sa cuprinda urmatoarele documente:
3. Cererea pentru denuntare unilaterala a contractului, cu datele complete ale persoanei care face denuntarea, date despre produsul returnat si motivul returnarii (feedback);
d. factura in original, certificatul de garantie in original si copie dupa cartea de identitate a persoanei care apare pe factura ca beneficiar.

Datele complete ale societatii (pentru primirea reclamatiilor):
Site-ul de comert electronic www.RD-Xenon.ro este proprietatea exclusiva a S&S WEBEXPRESS S.R.L., avand ca date de identificare la RC J08/1477/2015, si CUI 34982813, cu sediul social in Brasov, Str. Privighetorii, Nr. 2, Tel +40745547662

NELAMURIRI SI RECLAMATII

Cum procedez daca am o nelamurire sau vreau sa fac o reclamatie?

In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe S&S WEBEXPRESS S.R.L., va rugam sa expediati un mail in acest sens pe adresa adresa contact@RD-Xenon.ro, in care sa mentionati cat mai multe detalii in baza carora sa putem procesa mesajul dumneavoastra. Este foarte important sa va specificati numele complet si corect, data la care ati efectuat comanda, categoria in care se inscriu produsele solicitate, data si metoda de livrare, precum si, ABSOLUT OBLIGATORIU, numarul de comanda, pe care il gasiti in mesajul de confirmare primit de la S&S WEBEXPRESS S.R.L. in urma validarii comenzii dumneavoastra. Toate aceste informatii vor facilita comunicarea dintre dumneavoastra si S&S WEBEXPRESS S.R.L., motiv pentru care va rugam sa verificati cu atentie inserarea lor integrala si corecta in mesajul dumneavoastra


Promotii si oferte

Cele mai vandute

QR code

Recent vizualizate

Niciun produs
Sus